+30 idag

Japp, älsklingen fyller år idag. Har haft en mysig dag, och ikväll blir det kalas =) Kostade på honom lite mer än vad jag hade tänkt, men det är han värd!
Det blev blev en AIK bok, och en Mackmyra. Boken var väll inte så dyr, men Whiskyn.....
Hoppas han kommer ihåg sin födelsedag när det är dags för min ;)






Tjejsmärta...

Japp, så var det dags igen. Gick och lade mig i gåt kväll med jordens mensvärk. Steg upp tre gånger i natt för att ta verktabletter, men smärtan vägrade ge sig. I morse gick jag upp igen för att ta fler tabletter. Tog fram aksen och upptäckte att det stog Noskapin på asken, mot tillfällig och kortvarig rethosta. Tro fan att mensvärken inte gick över, haha. Letade rätt på rätt ask, och sedan blev allt bra!


Äntligen fredag

Härligt, äntligen är det helg igen =D Och jag är ledig. För att fira blir det tacos ikväll, kanske ett glas vitt till det? (har inget rött =()  Fredag innebär snart söndag = nytt avsnitt av Solsidan. Tror jag blivit besatt av den serien.
Nä, när det är fredag ska man inte börja längta till söndag, helt fel.
I morgon fyller älsklingen år. Blir det presenter och kaffe på sängen ;)
Vad ska ni göra i helgen?

0=ingenting och . (punkt)

Detta har varit en totalt genom seg dag. Känner mig som en påse mjöl fylld med vatten: tung och degig. Vill ingenting, iaf ingenting som innefattar att de rörliga delarna på kroppen faktiskt rör på sig. Sitta ner alldeles stilla är helt ok! Så nu blir det snart en stillasittandes kväll i soffan. Enda gången jag ska röra mig är när jag måste byta film, eller.....det kan ju faktiskt mannen göra. Man är ju inte sambo bara för att ;)

Till middag blir det en gala middag bestående av grillad korv i bröd, toppad med räksallad ála Willys. Nedsköljes med ett glas kall, god komjölk! Lovely =D

Nä, dagen har varit bra. Har fått mycket gjort på jobbet, saker som har legat och väntat länge. Kändes så gruvsamt att börja. Vet inte riktigt hur lockande det låter att revidera en pärm, kvalitet-riktlinjer, på över 1000 sidor. Om någon finner det lockande så är jag villig att dela med mig av den ;)
Halva är kvar, den kör vi i morgon!

See ya...

Long time.....

Länge sedan jag bloggade nu. Mitt liv har legat i vänsterfilen på motorleden några dagar, hihi. Har med andra ord haft fullt upp! Men nu ska jag försöka hinna med att uppdatera lite.
Vi ska ju renovera om köket, och OJ vad svårt det är. Eftersom vi är två starka viljor i ett hus så blir det lite svårt ibland. Nu har vi bestämt att K får bestämma mest i badrummet, och jag i köket =) Har nu suttit i X antal timmar med IKEAS planeringsverktyg, och nu är min idé snart klar. Kommer bli såååå fint! Har suttit och letat och letat på nätet efter en bra idéer, speciellt StyleRoom. Om ni inte varit in där förut så är det ett stort MÅSTE om man är intresserad av inredning.

Funderar på att göra så här i köket. Snyggt va!!


Wtf..... Haha, T9 på telefonen bjöd på ett...

Wtf..... Haha, T9 på telefonen bjöd på ett skratt. Marsvinens tid, hihi, låter som en riktigt dålig skräckfilm! Det skulle stå magsjukans tid...


Varför sova när man kan vara vaken!? Igår...

Varför sova när man kan vara vaken!? Igår kväll när jag lade mig kände jag en konstig känsla i magen. Neeej, visste direkt vad det var. Det är ju januari, marsvinens tid:( så i natt har jag spenderat mer tid i badrummet än i sängen! Det värsta har varit värken i kroppen nu på morgonen, hemsk har det vart. Hjälpte lite att ligga i ett varmt bad. Ja, ska inte klaga så mycket, var en ganska snällt virus denna gång! Nu ligger jag i sängen och dricker iskall vätskeersättning m hallon och persika smak. Så gott att dricka riktigt kalla drycker när man mår så här. När jag orkar skulle jag köpt nyponsoppa och cola, kommer inte äta något annat idag! Hoppas ni läsare har det bättre!?


Får man ta ett glas vin till maten på en s...

img_7016 (MMS)

Får man ta ett glas vin till maten på en söndag?    Det gör i alla fall jag idag... Till vinet bjuda en egenlagad makaronilåda med en feta-och bönsallad. Till efterrätt päronpaj och vaniljglass!   Det är ju bara söndag en gång i veckan, och det måste firas ;) med tanke på att jag skippade lunchen idag så kommer det vara det godaste jag ätit på länge! Så.....smaklig måltid:)


Söndagsmåsten

Japp, så var det Söndag. Helt plötsligt är veckan slut, och en hel del saker som man inte gjort måste nu göras.
Idag blir det tvätt och en sväng till Willys. Sedan ska man förbereda sig inför en jobbvecka = matlådor.
Och det tristaste av allt....lägga sig i rimlig tid. Och sedan ser man tillbaka på helgen och undrar vart den tog vägen, varför hann jag inte göra allt som jag skulle. Tycker alltid att det blev för lite av det roliga.
Men det är väll det som kallas vuxenliv...för många egenpåtagna måsten.

Men som sagt.....nu Willys!

Badrum, vill ha....



Vad tycker ni? Detta är det bardrum som jag inspireras av just nu. Gillar golvet i duschen, spa känsla!
Och kolla in spegeln, gigantisk. Löööving it!

Nu blir det tv-spel, wieeeee!!

img_2933 (MMS)

Nu blir det tv-spel, wieeeee!!


Tråkdag

Idag är en dag där det inte verkar hända mycket alls. Vaknade, åt frukost, funerade lite på badrumsrenoveringen, Smilla kom, dammsugade, plockade bort lite av julen, och nu sitter jag här.
Tråkväder ute, ingen sol och det ser ut att blåsa lite.
S var hit en sväng, passade på att fråga om jag får låna hans PhotoShop. Lite tidsfördriv senare ikväll =D
Lukas åkte till sin mamma idag. Shit, han börjar verkligen bli tonåring, men på ett bra sätt. Eller ja, han äter som en get, med andra ord....ALLT!!! Och dessutom mycket av allt.
Nu ska jag kolla in lite andra webbsidor. Hittar jag något skoj lägger jag upp det, så håll utkik ;)

Dagens lunch!

img_2014 (MMS)

Dagens lunch!


Vad vill jag?

Shit vad jag är uttråkad just nu. Finns en massa saker jag borde göra, men jag orkar bara inte. Nu har jag dessutom fastnat när det gäller designen på bloggen. Kan bestämmer mig för hur jag vill att den nya ska se ut, och så ångrar jag mig, och så ångrar jag mig igen. Och så håller jag på!
Ska jag ha en som går i vitt, eller i svart (vilket känns trist eftersom nuvarande gör det!) eller med färg.
Ska jag ha många foton i headern, eller en enklare med mer abstrakt känsla.....
Åhhh, jag blir galen!!!!

Och vad ska jag ha för text under blogg titeln? Den ska ju spegla mig, min personlighet, mitt liv.
Ska jag ha kvar bloggnamnet, eller ska jag skapa en helt ny blogg?

VAD VILL JAG????



I´m alive !!!

Hemma igem, med livet i behåll. Tänk att de andra föräldrarna var snälla mot mig, fast jag inte kände dom?
Mötet tog endast 30 minuter. Efter det fick jag inbjudan att stanna på gudstjänst, men.... Hey, utmana inte ödet, jag överlevde mötet...... if you know what I mean!?

Kyrksamankomster överlämnar jag till konfirmanderna. Dom är ju tränade tör sånt!

Maxade vuxenpoäng till mig!

Ikväll ska jag gå på föräldramöte ang Lukas konfermation. Undrar hur många vuxenpoäng det ger? Måste ju vara en hel del eftersom jag inte ens är gammal nog för att vara hans mamma, eller jo, fast jag skulle ju ha fött han som 15-åring..... Haha, rätt säker på att jag kommer att vara den yngsta på stället, och det händer ju inte allt för ofta numera. Finns alltid något positivt i allt!
Ursch, gillar inte att gå på sådana saker själv. Särskilt när man inte känner någon av de andra föräldrarna. Men vad gör man inte.....måste. Men Lukas erbjöd sig faktiskt att följa med, bara för att han vet att jag inte gillar att hamna i de situationerna. Hur omtänksamt är inte det!? Men jag får ta mig själv i kragen och vandra dit själv. F#n, är ju snart 30, borde ju klara av det ;) Eller hur!?

Annars har det varit en helt vanlig dag, jobbat och solat. Ikväll kommer K hem, som jag längtar efter honom nu. Ska bli sååå skönt att slippa sova själv.... och få lite pussar och gos ;)

För övrigt så blir min handled inte bättre. Gör fortfarande lika ont i den som för 2 1/2 månad sedan. Har inte fått upp någon ökad rörlighet heller. Hoppas verkligen att det inte ska vara så för evigt. Måste ringa sjukgymnasten och fråga. Får vänta med fina middagar på restauranger ett tag till eftersom jag inte kan vinkla gaffeln så pass mycket att jag får in maten i munnen, måste möta upp med huvudet. Hihi, ser inte klokt ut! (fast jag tycker ju inte att det är speciellt roligt egentligen)

Middagen då, får bli hamburgare på rostat bröd, lite sallad och en massa dressing. Varför vara nyttig? Jag ska ju snart (?) börja träna.

Återkommer senare och berättar om jag överlevde föräldramötet!



Vill bli lite mer personlig

Vill göra en ny bloggdesign, har tröttnat på den jag har. Vill ha en som är lite mer personlig.
Hittade en tjej som designar bloggar, men tyvärr har hon just nu tagit ett uppehåll.
Orkar verkligen inte lägga ner min egen tid till att göra en design! Är faktiskt villig att betala för att någon annan gör den åt mig. Så om någon vet om någon så får ni gärna länka adressen.

Måste försöka få till några bra foton oxå innan det ens är möjligt att börja något. Ufh, när ska jag hinna/orka fixa det? Kanske K ska få hjälpa mig med det i helgen, hur svårt kan det va licksom.... ;) Lite raffiga kläder, en perfekt sminkning och två timmar med olika hårstylingsmetoder så borde man ju vara i hamn!

Nä, nu bör jag ta och beordra in mig själv till sovrummet. Tidig morgon i morgon....igen.


Roliga kaniner..

Ludvig Löfgrens glaskaniner som är designade för kosta boda tycker jag är lite roliga.
Kolla in den i mitten! Vad påminner den om, hihi.....
Men måste säga att han har designar fina saker. Har en del döskalleskulpturer som är riktigt coola.
Men så kostar de därefter!



(bild från kostaboda.se)

Finn din inre sommar!

Kolla på klippet!



Ja, man kanske ska följa tipset så det inte behöver gå så långt =)
Finn din inre sommar, låter spännande!
Men hur som hellst så blev jag bara Sååå sugen på att renovera mitt eget kontor som det i klippet.
Undrar om chefen är villig att kosta på mig det? =D

Storebror ser dig...

 

Vad är det som är så extremt roligt med att visa tv program där människor gör bort sig. Och varför tittar vi så gärna på dom?

Personligen så har jag tappat intresset av dessa program. Kan det bero på att variationen lyser med sin frånvaro. Varje avsnitt har en viss mängd alkohol, minst en konflikt, och ett osmakligt fyllesamlag. Pinsamma brudar och kåta killar.

Och nu kommer det värsta av dem alla tillbaka. Det har varit uppehåll sedan 2006. Den mest kända av dem alla blev Linda Rosing. Ni vet vad jag pratar om. BIG BROTHER!!!

Storebror ser dig……och hela stackars Sverige! Hoppas att de har förståndet att lägga programmet på en vettig tidpunkt, typ kl 22 när de med små ögon och öron har lagt sig.

 

Det värsta är ändå att jag säkert kommer kolla på skiten, fast jag nu sitter här och totaldissar. Varför finner vi så stort nöje i dessa real life dokusåper.

Har man sett ett, har man sett dem alla.

 

 

 


Effektiv dag

Gud vad man hinner med saker när man går upp kl 05 på morgonen. Först en tur ut på frösön, sedan kollat på en film, gjort mig klar, handlat, solat och hälsat på A-L för en kopp kaffe. Kom nyss hem, och har nu ätit lite mat.
Jo, har ju ägnat 30 min åt att leta mobilladdare, utan resultat =(
Fick låna några filmer av A-L, så det blir minst en film till idag. JA, jag älskar att se på film!
Får se om M kommer på besök senare idag? Skulle vara skoj! Var såååå länge sedan jag träffade henne.
Hoppas bara att hon lämnar de gröna, små monstren hemma ;)



Minns ni?



Men undrar vad fasen Busan går på?? ;)

God morgon världen

Så var det Tisdag igen. Idag är jag verkligen uppe i ottan. Kl ringde 05,00.

Kände mig som en zombie. Ni vet hur det är, man hör klockan långt långt borta. Man börjar drömma något konstigt och sedan kommer verkligheten och det känns bokstavligen som att någon kastar in en i vardagen efter ett års medvetslöshet.

Men efter några koppar kaffe så är man med igen =D

Varför var jag då uppe så tidigt på min lediga dag? Jo, hade en privatkörning ut till flyget.

Höll på att komma försent dessutom. En trött Monika bakom ratten tar inte den logiska vägen, hon tar en något längre väg. Men körde ju race volvo så det löste sig fint ;)

Nu ska jag snart bädda ner mig igen, kanske blir det en morgonfilm!

 

 


Hemmagjord pizza sallad :) vist är jag duk...

img_9254 (MMS)

Hemmagjord pizza sallad :) vist är jag duktig! Vart riktigt bra, aldrig gjort den förut.


Mitt 2010

Under 2010..
Har du gråtit? Ja
Har du skrattat? Många gånger!
Har du sovit i tält? Nej
Har du sovit under bar himmel? Ja
Har du varit på Gröna Lund? Nej
Har du varit på Liseberg? Nej
Har du varit på Kneipbyn? Haha, nä. Vart ligger det?
Har du varit utomlands? Jajemän - Turkiet
Har du varit i en annan stad? Ja, många.
Har du bott hemma? Nej

Under 2010..
Har en vän dött? Nej, ingen vän. Men en bekant.
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? Ja
Har du sovit över hos en vän? Ja
Har du varit kär i en vän? Nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Ja, några ytliga, några riktiga.

Under 2010 har du..
Har du pussat någon? Ja
Har du varit tillsammans med någon? Ja
Har du varit kär i någon? Ja
Har du  sovit med någon av motsatt kön? Ungefär varje natt ;)

När har du som mest..
Gråtit under 2010? Jämt fördelat.
Skrattat under 2010? Turkiet, och under sommaren,

Denna månad..
Har du varit kär? Ja
Har du kysst någon? Ja
Har du pussat någon? Ja
Har du kramat någon? Ja
Har du skrattat? Ja
Har du gråtit? Ja
Har du varit glad? Ja
Har du varit ledsen? Ja

När..
Grät du senast? I förrgår
Skrattade du senast? Idag, för mig själv.
Duschade du senast? Igår
Lyssnade du på musik senast? I skrivande stund
Hade du kul senast? I onsdags

Vem..
Kysstes du senast med? Kalle
Kramade du senast? Kalle
Pratade du i telefon med senast? Mamma
Fick du sms av senast? Mamma
Hade du tråkigt senast? Nu
Kommer du ifrån? Rumpan på mamma
Heter? Sandra Monika
Hur gammal är du? 29
När fyller du år? På min födelsedag
Tycker du om någon just nu? Ja
Jag samlar på? minnen
Gröna eller röda äpplen? inga
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Elin och mamma
Vilken tid gick du upp idag? Typ 07,15
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja, hela natten
Har du sovit ensam inatt? Ja =(
Har du strumpor på dig nu? Ja, randiga
Hur svarar du i telefon? Hallå.. Eller Johanna
Vad ska du göra imorgon? oklart
Var vill du bo när du blir stor? i ett mysigt litet rött hus med vita knutar vid havet
Vad vill du bli när du blir stor? Rik, lycklig och omtyckt
Är det okej att gråta? Absolut
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar helt klart.
Skulle du göra om du vann en miljon? fylla madrassen
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, kvalitetsmässigt -Ja
Har du piercing? Nej, men ärr efter två.
Har du tatuering? Ja, en fin på sidan av magen
Vill du gifta dig? Absolut
Vill du ha barn? Ja
Solar du ofta? På sommaren.
Är du bra på att laga mat? Ibland
Gillar du att dansa? Öhh....JA!
Hur vig är du? Lägger benen bakom ryggen utan problem, eller?
Vilken är din favoritglass? varierar efter humöret
Tror du på ett liv efter döden? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Mittpådagenmänniska
Vilken ögonfärg har du? Blå, ibland ljus ibland mörk
Vilka hårfärger har du haft? Svart, brunt, rött, blont, och lite gult
Är du beroende av något? Alla har vi våra laster
Senaste låten du hörde? Aisha
Brukar du bädda sängen? Ja
Har du kysst någon under den senaste månaden? Oja
Vad var det senaste du sa? Ses sen då
Saknar du någon nu? Nja, just nu njuter jag av ensamheten.

Duktigt Telia!

Idag blev det tidig morgon, trots att möjlighet till sovmorgon fanns. Hade tänkt lägga mig igen efter att jag kört S till skolan. Men väl hemma fick jag massa energi. Skottade upp en plats till soptunnorna eftersom jag var helt säker på att de skulle tömmas idag. Men det var vist nästa måndag! Sedan städade jag badrummet, vek tvätt, stoppade i en ny maskin och hängde sedan upp den. Plockade ihop lite inne, diskade och pysslade om blommorna (som dör ändå).
Sedan belönade jag mig med frukost och Twilight, Eclips. Måste dock säga att den första filmen är bäst!
Nu har jag suttit och surfat lite information om en privat grej. varit in och kollat Facebook och druckit kaffe.

Ringte Telias kundtjänst i f.m. Har problem med att skicka mess till ett särsklild person.
Den mekaniska rösten frågar vad mitt ärende gäller. Det är nu man ska svara ex mobilt, surf, fast telefoni....
Jag råkar iaf hosta, och rösten säger: ditt ärende gäller bredband. Stämmer det? Öhhh, nä...jag hostade. Haha, inte ens i närheten!
Efter 20 min med Telia, så har de fortfarande inte hittat ett konkret fel. Hm....prova att starta om telefonen var det svar jag fick. Som om jag inte provat det ett x antal gånger.

Jaja, nu ska jag......göra någonting =)

See ya!

Spelas just nu hos mig!


Twilight

Har nyss sett färdigt på filmen twilight, och nu är jag kär! Vilken film!!!! Vill trycka på play och se den igen, och igen, och igen.... Vackra människor, extrem hetta och passion, spänning, och det sexigaste väsendet av dem alla! Jag är tagen, förälskad, tom lite besatt! I morgon blir det New_Moon och Eclipse. Längtar redan!

Älska idag.....

Sitter och funderar lite i min ensamhet.
Tar man inte lite för lätt på livet? Liksom räknar med att allt är som vanligt i morgon när man vaknar.
Man antar att allt finns kvar när gryningen kommer tillbaka.

Man klagar på jobbet, på att sambon inte diskat, på att barnen inte lyssnar ordentligt, osv.
Man kanske skulle fundera på vad man har istället. Hur lyckligt lottad man är som har en familj.
Hur bra man har det som har ett påfyllt konto i slutet på varje månad.
Det finns alltid mat i kylen, och oavsett hur mycket man tjatar på barnen så kryper de ändå upp i ens famn och vill kramas. Är inte det lycka?
Ibland blir man arg på sin älskling för att han/hon tjatar och gnatar på en. Men hade han/hon gjort det om det inte fanns kärlek? Hade man trilskats på om man inte brydde sig?

Ibland tar vi nog livet lite för lättvindligt. Det är ju trots allt ingen självklarhet att vi alla är här i morgon.

Tala om för dom du älskar att du älskar dom, lev med dom, skratta med dom. Skapa fina minnen, och var rädd om dom. Se till att du själv gör sånt du drömmer om att göra. Ta vara på tiden.

Älska idag, inte i morgon!




Ps: I Love U  K.H.B

Mysdag

Ja, nu står maten på spisen. idag blir det mustig älggryta med ris.
Dagen har varit mysig, och jobbig.
F.m blev det lite skoteråkning och grillning med goda vänner.
Efter det var vi tvugna att skotta av taket lite innan det rasade in.
Men nu är det snart mys. Kanske blir det filmmys med barnen ikväll?

Lite kort från dagen.






Lukas grillar pan pizza, inte att rekomendera!






Afterwork!

kalle ringer mig på jobbet i dag. Säger att han och polarn ska dra på afterwork. Kul, säger jag med en spydig ton. trodde självklart att jag skulle bli hemma ensam ikväll. Men jag var ju medbjuden, tjohooo!!! Ikväll får jag leka med pojkarna, och en flicka.... NEJ, inte så jag menade. Ursch, vad snuskig Du är som tänker så! =D
Ska bli kul iaf. Annars flyter allt på bra, livet känns bättre.
I morgon är det helg, och jag jobbar. Blir en tidig kväll!

Tv-kändis vill jag bli!

Tänk om man kunde få vara med i något av alla dessa byggprogram. Ex bygglov, roomservice....
Skulle verkligen njuta av att få åka bort några dagar, och komma hem till ett nyrenoverat hus. Om det skulle bli bra alltså. Ibland gör de ju väldigt märkliga saker. Som på bygglov just nu, en staty (eller något) av ihop limmade gammla koppar och fat =S
Men skulle helt klart stå ut med 1 timma i rampljuset för att få ett nytt kök och badrum!!!

Ny dag, nya tag!

Ja, jag var bitter och extremt less igår. Hade ingen lust att stiga upp idag, men gjorde det ändå.
Dagen blev som den blev, men ändå helt ok. Trots nästan fyra timmar övertid. Men det känns så skönt att saker och ting kanske börjar falla på plats. Jag vill ju gärna ha ordning och reda på saker, när jag inte har det känner jag mig stressad och mår dåligt. Men ibland går det ju inte, måste lära mig det, hm.
Nu har jag precis lagt mig ner i sängen, och här tänker jag befinna mig till i morgon kl 05,45!
Nu ska jag kolla lite rea på nätet. Kanske hittar jag något fint. Kalle fyller år i slutet på denna månad, så kanske....

Sticker huvudet i sanden...

och fortsätter lidandet även i morgon, för vad har jag för val!?
En dag, det var tydligen allt som krävdes för att få mig att glömma den sköna julledigheten.
Nu sitter man hemma i soffan och undrar hur man någonsin ska orka ta sig upp igen.
En dag på jobbet, det var allt som krävdes!
Hur puckade människor finns det egentligen? Bara undrar,,,,,
Vad är meningen med att fortsätta gnata och tjata om en och samma sak i flera veckor. Jag trodde verkligen att poletten trillat ner, men så fel jag hade =S
Orkar verkligen inte med detta ältande. Och inget kan jag göra åt sakan, inte igår, inte idag, inte i morgon.
Kanske dags att förstå att vissa saker bara är. Måste vara otroligt energikrävande att irritera sig på samma sak dag ut och dag in.
Klart att jag förstår att frustrationen och irritationen bottnar i ett större missnöje. Men snälla, låt det inte gå ut över mig!!!! Kan faktiskt erkänna att jag vid ett vist tillfälle idag blev så arg och .....ledsen är ordet....så det kom några stackars tårar.
Jaja, bara att ta nya tag i morgon. För som sagt va, vad har jag för val......

Fördriver tiden med lite kameralek

img_6220 (MMS)

Fördriver tiden med lite kameralek


Nu blir det äppelpaj med vaniljsås 

img_1456 (MMS)

Nu blir det äppelpaj med vaniljsås 


Så var 2010

Oj, vilket år 2010 var. Gjort en massa roliga saker.
Sommarsemester i södra sverige med familjen.
Solsemester i Turkiet för de vuxna ;)
Flera weekendresor till Stockholm.
Sommarfest på lyxiga verandan.
Jag och älsklingen förlovade oss.
Och mycket, mycket mer!

Har lärt mig en hel del oxå. Tex att jag inte kan bestämma över tiden, och ödet.
Vissa saker är meningen, eller inte meningen. Och då spelar det ingen roll hur mycket jag än skriker och skäller, det kommer inte att ändra på situationen. Vilket då ledde till att jag var blev tvungen att lära mig att acceptera situationen, helt som den är.
Och livet är inte rättvist, och kommer aldrig att bli det heller. Men det finns oftast en mening med allt!
Oftast handlar det om lärdom. Det vore ju faktiskt rätt trist om jag vid snart 30-års ålder vet och kan allt. Vad ska jag då göra med resterande 55 år (tänkte bli ca 85 år), gå runt och veta allt?? Nej tack, då försvann ju faktiskt utmaningen med livet.
Har även lärt mig att fråga om hjälp. Det är ju faktiskt inget som är fel med att erkänna att man inte klarar av att göra vissa saker helt på egen hand. Tex att fråga om hjälp att åka och storhandla och köra bil med en bruten arm!
Mycket dumt hat jag gjort under 2010, och det kommer säkert fortsätta under 2011. Hoppas bara att det är lite mindre pinsamma, dumma grejer jag lyckas med.

Hur minns ni 2010?

RSS 2.0