Self-destructive behaviour

Wtf, hur kan man missa köpa kaffe när man är en caffeholic? Ungefär som att missa tiden man har för sitt pacemakerbyte! Och hur många skulle glömma det, tydligen skulle jag ligga i riskzonen.
Och för alla er som undrar, det är inte en trevlig upplevelse att kl 6 på morgonen öppna kaffeburken och inse att den är tom. Det förstör liksom det enda fina med en mörk, regnig morgon. Det medför även att man måste åka till jobbet betydligt tidigare än planerat, vilket i sin tur faktiskt skulle kunna leda till depression. Alla vet vi ju att det inte är nyttigt att spendera för mycket tid på den platsen! Men ibland måste man, och idag var en sådan dag!


True or false

Killar är som "bluetooth". Han är ansluten till dig när du är i närheten, men söker efter andra enheter när du är borta


Coffe and tv, the perfect morning

God Morgon Provar en ny taktik för att lura min morgon trötthet. Tekniken går ut på att kliva upp onödigt tidigt =) Nä men jag tror att när jag kliver upp kl 6 på morgonen så är jag inne i någon form av djupsömn, så min tanke är då att vakna innan jag hamnar i den. Så nu de sista dagarna (när jag jobbar då) har jag klivit upp kl 05,15. Det skumma är att det faktiskt verkar funka, och jag har även upptäckt att det inte är helt fel att dricka morgonkaffe framför tv´n. Men vi får väll se hur länge jag håller den nya trenden vid liv, alla som känner mig vet ju att självdisciplin inte riktigt är min grej ;)

She knows me so well

Mobilen ringer, det är min vän.
Vän: Hej, hur mår du?
Jag: Bra, eller hyfsat iaf. (känt mig lite krasslig idag)
Vän: Du låter förkyld, täppt i näsan!
Jag: Ja, jag har typ gråtit i en timma!
Vän: jaha, vilken film har du kollat på?

Haha, hon känner mig snuskigt väl alltså min kompis, så härligt!


RSS 2.0