Time to start maintaining my body

Har återigen börjat fundera på om det vore en bra idé att börja träna. Man blir ju inte yngre, och delar av kroppen börjar licksom tappa greppet kan man säga. Har sagt det förut, jag vet, jag börjar så stort träna men så hittar jag någon bra anlednng att sluta, och så var det kört. Skulle verkligen behöva någon som tvingar med mig, som tar mig i örat och släpar mig ut genom dörren,har noll självdiciplin när det kommer till träning.
Nu letar jag något bra ställe att börja min träning, som inte kommer ruinera mig. Läste att Golds kommer ha medlemskap från 199 kr månaden, låter vettigt tycker jag. Jag vill kunna gå på pass, endast styrketräning kommer bli för enformigt och tråkigt, och det slutar med att jag slöar hemma samtidigt som pengarna dras från kontot = inte älskvärt!

Vart tränar ni?

I can be such a bitch

Har ni haft en sån dag när ni redan på morgonen känt att det bästa vore att bara lägga sig ner igen, inte kliva upp igen föräns efter 24 timmar till har tickat förbi. Om ni haft det så vet ni hur jag kände det idag när jag vaknade.
Ingenting kändes bra, och det blev inte bättre när jag öppnade snusdosan och den var tom. Morgonkaffe utan morgonsnus, inte bra för mitt humör! Sedan bara fortsatte det, klämde fingrarna i en dörr, hittade inga kläder i min garderob som föll mig i smaken,en mascaran som vägrade sammarbeta o.s.v. Haha rena lyxproblemen! Dessutom stora kommunikationsproblem med min sambo, förstår inte hur det kan vara så svårt att bara förstå.

Mitt utbrott kom när jag skulle hämta honom inne i stan, när han inte står på angiven plats. Jag fick åka runt kvarteret TRE gånger innan han tagit sig ut från affären som han slank in på medans han väntade att jag skulle komma. Och inte förstog han varför jag var så sur över det, han säger en mening åt mig där ordet PMS fanns med (uppfattade faktiskt inte dom andra orden) Var jag inte sur innan så kan jag lova att jag blev det nu. Jag drog en lång ramsa om att det är så typiskt för killar att använda det argumentet istället för att bara inse att dom kanske faktiskt gjort fel. Det värsta var faktiskt att jag viste att han hade rätt, jag är en PMS f...a en gång i månaden, men säg det inte åt mig just då, det kommer ju knappast att förbättra situationen! Så till alla er killar, radera ordet PMS ur erat vokabulär, det är inte ett ord som kommer göra er gott!

När jag kommer hem och tar in posten blir jag lycklig igen, äntligen har avin kommit. Kastar mig i bilen och åker för att hämta ut mitt paket med kläder som jag beställt. Wieee, äntligen något bra som händer idag, trodde jag. Förstå hur snopen jag måste ha sett ut när kvinnan bakom disken kommer med ett litet, litet paket. Det var inte mina kläder utan ett hårserum som jag även glömt att jag beställt. Så nu sitter jag här, jag och min PMS, och en stackars sambo som måste stå ut med mig. Toppen!

Training days

Flög ner till Stockholm i onsdags för två utbildningsdagar i Säljteknik. Bodde på Villa Brevik, Lidongö, vilket jag måste säga var ett underbart ställe med fantastiskt god mat. Vem gillar inte två rätters lunch, tre rätters middag, kaffe med små bakelser och kakor i alla dess former?! Jag gillade, nä, jag Älskade!

Utbildningen var intressant, läste bla om DiSc- Personlighets Profil, beslutsprocess och säljprocess, så nu kan jag sälja vad som helst till vem som helst ;)

Some things in life are not easy

Åh, vilken dag, känner mig totalt utarbetad och helt färdig i skallen, tur man får lite miljöombyte nu i två dagar. Som jag skrev i gårdagens inlägg så åker jag till Sthlm i morgon, taxin kommer 05,30, vilket innebär att jag måste ställa klockan på 04,30. Hur fan ska jag orka att ta mig upp, hur ska jag lyckas få mig själv att se någorlunda bra ut så tidigt på morgonen när jag fortfarande är vaken? Packningen är iaf avklarad, men det var inte enkelt. Tänk er själva, en tjej som ska få ner det hon behöver under ett dygn i ett handbagage!? Det krävs en hel del planering och många ångestattacker, så stolt över mig själv som lyckades =D
Love ya!

My days as a workaholic

Då var första dagen på veckan avklarad, och det blev en lång dag. Började som vilken annan dag, men så plötsligt damp bomben ner, schemat som ska konstrueras om måste vara klart tills i morgon. Det var bara att sätta igång, men jag insåg rätt snabbt att det skulle ta fler timmar än vad jag hade arbetstimmar kvar att avverka idag. Min lösning på problemet blev att arbeta hemifrån istället. Så jag tog med mig det jag behövde hem, satte på kaffet och körde igång. Rätt säker på att jag under dagen förbrukat min årliga ranson på svordommar, och kommit på några nya ;) Nu är kl 21 och jag är så gott som klar, lite finsjusteringar kvar men dom lämnar jag åt morgondagen. Nu har jag endast en plan och det är att bädda ner mig i sängen och få lite kvalitetstid med min tv.
God natt på er!

Once again, I've changed the design

Ja, som ni ser så har jag åter igen bytt design på bloggen. Det beror på att det fanns några buggar i den andra som jag inte var nog kunnig för att fixa. Men jag är ännu mer nöjd med denna, fast koderna i mallarna är tyvärr inte uppdelade så det är rätt svårt att jobba med den. Men som tur är så var det inte så mycket jag ville ändra på.
Så nu får vi se hur länge denna design får stanna.

We have reached the end for this time

Så var det söndag kväll, och vi har nått slutet på ännu en helg. Jag har haft en lugn och skön helg, känner mig rätt utvilad och redo för den kommande veckan, som dessutom kommer se lite annorlunda ut för mig, possitivt annorlunda! Jag flyger nämligen till Sthlm för att gå en säljutbildning under två dagar, och jag ser verkligen fram emot det. Utbildningen ska ge mig kunskapen i hur jag kan vara delaktig i att öka företagets intäkter, och jag är taggad! Men nu ska jag avrunda helgen med soffhäng och diverse serier.
Hur avrundar ni?


Tones from the past

Har en nostalgi tripp med mig själv ikväll, Modern Talking,  Eagle-Eye Cherry, Madonna, Ace of Base, Jacksson osv....
Men den bästa av dom alla är ändå Kom Änglar med älskade Winnerbäck! Men vi får inte glömma Niklas Strömstedts album En gång i livet, och då tänker jag särskilt på låten Sista Morgonen.
På 90-talet hade vi ju då även gruppen Gyllene Tider, tror vi alla minns hitten Jag går och fiskar, och GES med När vi gräver guld i USA, eller? För att inte tala om NIRVANA!
Vilka är era nostalgi låtar?



Finally Friday

Fredagen är här, dagen dom flesta av oss väntar på hela veckan. Vissa av oss drar ihop vännerna och festar, andra samlar familjen för fredagsmys, en del måste tyvärr arbeta, och vad gör jag? Jag inledde fredagen med att jobba över två timmar, väl hemma placerade jag mig i soffan och fastnade framför en film på canal +. Resten av kvällen kanske jag eventuellt plockar fram min kreativa sida igen och planerar lite mera kök. Har fortfarande inte bestämd vilken tapet jag ska ha, eller jag hade bestämt mig, men så ångrade jag mig, vilket är helt ok eftersom jag är tjej!
Så, hur ser eran fredag ut?

Höstkänslor

Tyckte tydligen att det var en perfekt kväll för lite kreativitet så jag gjorde en ny design till bloggen.
Annars så är det höst ute, vilket är helt ok för min del eftersom det innebär att jag får överdriva användandet av värmeljus hemma. Fick dock en liten släng höstdepression men den botade jag snabbt med hjälp av H&M.
Hur botar ni era depressioner?

RSS 2.0