Midsommar.... redan?

Midsommarafton i morgon, och har vi någon plan? Nä, som vanligt så känns det som att någon flyttat om veckorna så att veckan med den stora dagen helt plötsligt är här. Så nu sitter vi här utan någon plan. Men som tur är så är vi vana jag och min älskling att det är så det brukar bli, så vi har vanan inne att snabbt rädda allt när vi slår ihop våra kloka huvuden. Sedan så har ju jag världens bästa storasyster som vet hur jag/vi är, hennes dörr är alltid öppen :)
Oj, nu lät det som om hon alltid är min reservplan, så är det ju inte. Jag älskar att umgås med min syster och hennes familj, har alltid lika skoj.





Sommar, eller....

Var det ett tag sedan jag bloggade sist, kalla det för semester. Under tiden har jag gjort massa roliga saker, nästan alla tillsammans med min fina vän Anna-Lena. Så glad att vi börjat umgås igen, så totalt underbar människa. Har hunnit med en del fester, nattliga promenader, och underbart djupa teorier om livet. Men det enda vi egentligen kommit fram till är att dricker man för mycket sprit blir man för full, och livet är ingenting man ska förstå sig på!!!!

För övrigt...det ska ju för skjutsiken vara sommar nu, är det varmt? Nej, inte direkt. men så bor ja ju i Jämtland oxå så vad hade jag räknat med?  Vill ju ha sol, värme, bära korta shorts och litet linne, solglasögon....tror jag måste flytta.

Studentens baksida

Så är det studenten och staden svämmar över av lyckliga fulla och fröväntansfulla ungdommar. Dom springer runt och sjunger och är totalt ovetandes om vad som snart komma skall. Redan i morgon kommer minst hälften av dom vakna upp med Herr Ågren sittandes på sängkanten och sedan inse att nu tillhör dom den kategorin av befolkning som kallas arbetslösa, få se hur glada dom är då, Mohahaha. Lite dåligt förtjänar dom allt att må eftersom dom genom sitt firande påminner mig om att det gått ännu ett år, nu är det fan 11 år sedan man själv stog på flaket. Tvingas inse att man inte längre är 25, vilket iof är rätt skönt (eller?)




RSS 2.0