Måndag...

Måndag, och jag är fortfarande sjuk. Känns som om ögonen är på väg att ploppa ut ur mitt söta lilla huvud!
Och eftersom jag är powerwoman så jobbar jag ändå! (behöver lite boost nu)
Annars så är väll allt ok antar jag. Har ju fina, rappa A.N på jobbet igen :)
Hoppas alla har en trevlig kväll.

Sjukling

Ligger hemma i sängen och är förkyld. Ont i hela kroppen, känns som ögonen snart ploppar ut, rethosta....
Och jag som skulle på middag/fest ikväll, och hade verkligen sett fram emot det. Nu fick älsklingen gå själv, snyft! Så nu ligger jag här...ensammast i världen och tycker synd om mig själv!
Så trött men kan inte sova för värken i kroppen. Livet är bedrövligt, snyft..


Efter regn kommer solsken....... stämmer det?

Jag vet, jag har blivit så dålig på att blogga nu en period. Har helt enkelt inte orkat, inte haft någon lust.
Har haft en period nu när jag verkligen har mått skit! Varför är personligt, inget jag känner för att hänga ut här. Men nej, handlar inte om otrohet om någon nu skulle få för sig att tro det. Handlar om helt andra saker!

Har varit alldeles för mycket på jobbet nu en period. Jag kan ta sura miner och få skäll, men även jag har gränser. Den går någonstans vid att få skäll för saker som inte är mitt fel.
Finns det något värre än när någon kommer och vräker ur sig en massa saker, och sedan vänder på klacken och går...... innan man själv ens hinner fatta vad det handlar om!? Hade jag väll kunnat ta om personen varit typ 14, men en vuxen människa.....

Men nu är det fredag och snart slut på veckan. Hoppas verkligen att det vänder nästa vecka annars får någon komma och hämta ut mig från psyket snart!

Men som sagt, positiva tankar ;)

Har börjat träna, känner mig grymt duktig. Kör styrkepass tre gånger i veckan. Min morot är att jag ska vara sjukt fit när jag fyller 30 i sommar. Jag ska ha skitsnygga armar. Ett tag sa jag även rutor på magen, men jag har ju ett liv oxå. Och jag tänker inte ägna all min tid till att gymma! Men någon dag ska jag fan ha magrutor, har dock inte sagt att det nödvändigtvis måste hända i detta livet ;)

Nu ska vi snart till grannarna och bli bjudna på middag. Loving it!! Sitter och jummar upp med ett glas rött nu. Måste ju fira att det är helg!

Vad häner i era liv ikväll?

Torsdagsmys!

img_4553 (MMS)

Torsdagsmys!


Internet shopping....loving it!

Det hela började med att jag skulle kolla en maskara på Tradera, och slutade med något helt annat. Lyckades surfa in på den HÄR sida, och upptäckte att de har det puder jag använder, som nästan är slut. Dessutom till REA pris. Då är man ju rätt dum om man inte passar på. Och så passade jag på med lite mera när ändå kreditkortet var varmt ;)
Det blev även en dosa till pudret, eyeliner och en mascara.
Det bästa.....behöver inte lyfta på min söta lilla rumpa. Looooving it =D



Hej igen!

Var ett tag sedan jag bloggade nu igen. Hinner inte med att skriva så mycket nu, fullt upp. All min energi läggs på arbetet nu under en period, har en egenkontroll nästa vecka. Blir alltid lika kaotiskt inför den......
Allt annat hamnar liksom på andra plats, känns inte så bra om jag ska vara ärlig. Försöker att hålla energin uppe när jag väl landat i hemmet, men det är nästan omöjligt.

I helgen är jag ledig, men som det ser ut så kommer jag att få spendera den på arbetet. Funderar starkt på att ta med mig det hem, iaf det som kan göras hemma. Får jag sitta i lugn och ro, jobb, data och caffé latte, musik på hög volym... Kan funka ;) Stort plus då att jag rastar när och hur länge jag vill =)

Just nu försöker jag bara hålla mig vaken tills S ska sova.

Har förresten börjat läsa en ny bok, Paganinikontraktet av Keppler. Första boken heter Hypnotisören. Riktigt bra böcker, sträckläsning! Den andra boken kan jag nästan inte slita mig ifrån.
Rekomenderar dem varmt. OBS: inget man ska börja läsa när man lägger sig om man nu tänkte somna tidigt !!!




RSS 2.0