Till min vän

Kärlek är en känsla som aldrig tar slut, den kan försvinna till en specifik person men den försvinner aldrig ur din kropp. Du kan förtränga den men den kommer alltid att finnas där inne någonstans. Hjärtat blir aldrig tömt på kärlek! Om du har gett mer än vad du orkade så kommer du däremot vara lite mer vaksam över vem du ger din kärlek till, du kommer vårda dig själv, bygga upp en mur som skydd, lära dig ditt eget värde, men du kommer att älska igen.

Äkta kärlek kommer alltid att ha en plats i ditt hjärta, därför att du har minnen. De minnen som är bra kommer du att vårda oavsett hur det slutade. De dåliga minnena kan du ta lärdom av.

Att älska ska inte innebära risker, men det gör det tyvärr Ditt hjärta kommer att bli utrivet och stampat på många gånger. Men för varje gång det händer kommer du att bli lite klokare, lite starkare och lite vackrare. Vackrare?
Som människa blir man finare ju mer man vet vem man är, och vad man förtjänar. Om du mår bra utstrålar du självsäkerhet vilket gör dig vacker. Det kanske inte händer med en gång efter du blivit sårad, det kommer med tiden.



Du min älskade vän är redan både stark och vacker, så i slutändan kommer du att vara en fucking jävla gudinna!!!





Kommentarer
Postat av: Elinmaria

Men du är väll helt underbar!! <3

2011-05-21 @ 10:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0