Badrumsrenovering

Idag har dom varit här och fixat med elen. Igår skulle snickarna komma men de är tydligtvis sjuka. Jag öppnar dörren till badrummet varje dag de åkt härifrån numera, och ser absolut inge förändring. Det är så himla tråkigt, vill ju bara att det ska gå snabbt nu. Jag vet, jag måste ha tålamod för en badrumsrenovering är inget som sker på en vecka, men ändå! Gillar inte att höra att de är här och jobbar och det inte syns, jag ser dollartecken flyga förbi, och bort....

Kommentarer
Postat av: Badrumsrenovering

Osynliga hantverkare...hmmm

2011-05-03 @ 07:12:33
URL: http://www.badrumsrenovering-goteborg.nu
Postat av: Monika

Hihi, menade inte att hantverkarna inte jobbar, kunde visst uppfattas så. Vad jag menade är att vissa arbeten som utförs inte syns. Roligare när man ser stora förändringar under en dag.

2011-05-03 @ 17:58:04
URL: http://missgloria.blogg.se/
Postat av: Badrumsrenovering

Det också beror på hur erfarna hantverkare är...du skulle ha sett stor förändring under en vecka...till exempel: rivning(1dag),el och rör dragning (2dag) , uppbyggnad av väggar och golv(3dag), flytspackling (4dag)...betalar du tim- eller fastpris?

2011-05-03 @ 20:40:18
URL: http://www.badrumsrenovering-goteborg.nu
Postat av: Monika

Under en vecka rev dom, drog rör och el, byggde upp reglar för väggar och sänkning av tak, lagt plattorna på golvet. Det jag menade var att det är det tråkiga jobbet som jag som tjej inte riktigt ser! De hantverkare jag har är grymma! Jag betalar ett fast pris, och det är ett rimligt pris!

2011-05-06 @ 22:03:24
URL: http://missgloria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0